Tuesday, September 25, 2007

Tafelen met de Groene Horizon op 13 oktober.

Onze vrienden van De Groene Horizon nodigen u en uw vrienden van harte uit op hun 16e jaarlijkse feestmaaltijd. Dat doorgaat door in de gezellige zaal van het restaurant Braemhof te Gentbrugge. U wordt er verwacht zaterdag 13 oktober 2007 om 19 uur.

Het feestmenu omvat een aperitief met 2 borrelhapjes: Kir, witte wijn of fruitsap met 2 warme borrelhapjes. Als voorgerecht: opgevulde pladijsfilet met gerookte zalm op spiegel van garnaalsaus met verse spinazie. Soep: velouté van waterkers en geitekaas op de wijze van de Provence. Het hoofdgerecht is een roulade van parelhoen met zwezerikjes gevuld met Camenbertparfait, cantharellenessence en broccoliroom. Als dessert wordt een parfait van nougat Montélimar op een compote van rode vruchten. Nadien is er koffie naar believen met zoetigheden. Aangepaste wijnen en water inbegrepen.

Men vraagt u vriendelijk de prijs te betalen via bank, op het nummer 068- 2366334- 46, of bij één van de bestuursleden. Uiterste datum voor betaling is 6 oktober. Meer over de Groene Horizon en het Zeehondenfonds op www.zeehondenfonds.be

Labels: