Sunday, May 18, 2008

Open VLD Gent 5de Wijk nodigt uit.

Open VLD Gent 5de Wijk, Centrum & Zuid brengt ons op de hoogte van hun jaarlijkse Instuif. Datum van het gebeuren: zondag 1 juni, vanaf 12.15 uur in Salons Hof Ter Beke, Beekstraat 35 te Drongen. Het voltallige bestuur hoopt u er talrijk te mogen verwelkomen.

In een fantastisch rustgevend en extra verzorgd kader kan u genieten van een glaasje Krieger Brut en/of fruitsap vergezeld van koude en warme delicatessenhapjes. Daarna een beursje van Italiaanse Prosciuttoham, gevuld met een tapenade van mascarpone en basilicum - Slaatje van ruccola – grissinicroustillants. Hoofdgerecht: gevogeltemedaillon gebraiseerd a l’orange en gebonden jus afgewerkt met een vleugje Pernod. Versgebakken ananas van de ivoorkust, Kastanjeparfait en Torentje van appelsien, kiwi en vijg - Aardappelsoezen met amandelschilfers. Tenslotte een feestelijk dessertbord en geurige koffie. Bij het voor– en hoofdgerecht wordt een gepaste witte en rode wijn geschonken, evenals water.

Dit jaar staat de instuif in het teken van de warme herinnering aan de erevoorzitter van de 5e Wijk, Roger Everaert en Activiteitenverantwoordelijke, Toni Fakkel .
Prijs: 53 euro per persoon - BETAAL OP REKENING 703-0327215-15 met vermelding naam en aantal personen. Info: Christel Verleyen (0497 32 09 95) of Julienne Van Acker (0479 51 76 83).

Labels: