Friday, August 28, 2009

Het zomert na bij Open VLD Gent Noord Oost

Op zaterdag 5 september 2009 vindt de jaarlijkse fietstocht en barbecue van Open VLD Gent Noord Oost plaats. Vanaf 13h30 kan u terecht bij familie G. Claeyssens in de Barkstraat 1 te Sint-Kruis-Winkel.

Het startschot voor de fietstocht (ongeveer 25 Km) wordt gegeven om 14 uur. Onder deskundige begeleiding fietsen we langsheen landelijke wegen. Halverwege houden we halt aan café ’t Hoppeveld. Voor 5 euro bent u verzekerd en krijgt u een consumptie. Vooraf inschrijven voor de fietstocht is niet nodig. Wie de fiets wil laten ophalen kan met ons contact opnemen.

Aansluitend kan u genieten van een uitgebreide barbecue. Voor 15 euro bieden wij u gemarineerde rib, worst, kalkoenbrochette, uitgebreide saladbar en koffie met dessert achteraf. Kinderen beneden de 12 jaar betalen 8 euro. Om praktische redenen vragen wij om voor de barbecue in te schrijven voor 1 september.

Wie enkel fietst, komt zich op 5 september aanmelden aan onze inschrijfbalie. Wie enkel deelneemt aan de barbecue verwachten wij omstreeks 18 uur in de Barkstraat.

Onze kuiten zijn gesmeerd, wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontmoeten,


Sabine Claeyssens
Voorzitter Open VLD Gent Noord Oost

Labels: , ,